KÄYTTÖEHDOT

Voimassa 28.8.2017 alkaen (muokattu viimeksi 4.7.2018)

Telle.fi -verkkokaupan tuotteita myy Ganalix Oy (y-tunnus 2812638-5), puhelin 050-4322612, sähköposti info@telle.fi). Ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaiden tekemiin verkkokaupan tilauksiin ja niihin liittyvien tuotteiden myyntiin.

Tekijänoikeudet

Tekijänoikeuslakiin perustuen verkkokaupan sivujen materiaali on tekijänoikeuksin suojattu. Verkkokaupan osan julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Ganalix Oy:n antamaa kirjallista lupaa lukuun ottamatta yksityiskäytössä tapahtuvaa sisällön säilyttämistä tai tulostamista on kielletty.

Hinta

Tilaukseen sovelletaan telle.fi-verkkokaupan sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään tomituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta telle.fi ostoskorin kautta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU:n alueelle. Tilaukset vahvistetaan ilmoittamalla tuotteen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Verkkokaupassa tapahtuva tilaus tulee Ganalix Oy:ltä sitovaksi vasta kun tilaus on vahvistettu tai tuote toimitettu.

Verkkopankit ja korttimaksut

- Nordea, OmaOP, S-pankki, Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, POP pankki, Säästöpankki.

- Hyväksymme myös Visa, Visa debit, Visa Electron, MasterCard ja MasterCard debit-kortit.

Maksaminen verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankissa. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinenkin verkkomaksaminen.

Mobiilimaksaminen:

MobilePay

MobilePay on Danske Bankin kehittämä mobiilisovellus. Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämällä maksukortilla. Lisätietoja: https://mobilepay.fi, maksuehdot: https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Pivo

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta. Lisätietoja:https://pivo.fi

Muut maksutavat:

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallissti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20-75 -vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto laskulla 20-1000 euron ja Jousto osamaksulla 30-5000 euron ostoksia. Laskut saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistautumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistautumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun valitset maksutavaksesi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksu on 4,90 €/lasku. Lisäksi peritään avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa. Joustolla maksaminen on aina erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteesta www.jousto.com.

Mash lasku ja osamaksu

Mash-maksutavalla voit maksaa korottomasti ja kuluttomasti 45 päivän kuluessa tilauksestasi. Halutessasi voit muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin laskutuslisä on 3,90 €/kk ja vuosikorko 19,90 %. Muita kuluja ei ole. Esim. 2000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2265,75 € sisältäen kaikki kulut.  Mash-maksutavan valinta tapahtuu Checkoutin lohkosta. Maksutavalla voit ostaa tuotteita 10-10000 euron arvosta. Lisätietoja Mashista saat tästä.

OP Osta laskulla-rahoitus

Osta laskulla-rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi erissä. Vastaanotat tuotteet aina ennen kuin olet maksanut niitä. Ensimmäiselle maksuerälle saat 30 päivää maksuaikaa. Osta laskulla-rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle. Koko velan voi aina halutessaan maksaa kerralla pois. Rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään 2 euron laskutuspalkkio laskulta. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj ja laskutuksen palveluntarjoana toimii Checkout Finland Oy. Luottotiedot tarkistetaan ennen rahoituksen myöntämistä. Rahoituksen saamisen edellytykset ovat: Vähintään 20 vuoden ikä, osoite Suomen väestörekisterissä, suomalainen henkilötunnus, säännölliset palkka- tai eläketulot ja raha-asioiden moitteeton hoitaminen. Henkilöllisyytesi varmistetaan verkkopalvelutunnuksillasi Tupas-varmennepalvelun avulla. Voit tutustua maksutavan yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä. Osta laskulla-rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi. 

PayPal

PayPal-tilin avulla maksaminen on erittäin turvallista ja yksinkertaista. PayPal-tiliin liitetään joko luottokortti tai Electron-kortti, ja maksaessasi tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja PayPal-tilin salasanan. Maksukorttisi tiedot eivät siis välity lainkaan kauppiaalle. PayPal-tilin pääset luomaan täältä.

Pankkisiirto

Pankkisiirrossa valuuttana käy vain euro. Valitessasi tämän maksutavan sinulle näytetään tilinumero, jolle maksat laskusi sekä viitenumero, joka tulee kirjoittaa viesti-kenttään. Pankkisiirrolla maksaessasi tilauksesi toimitus kestää 2-3 päivää kauemmin, koska tilauksen käsittely alkaa vastaa maksun näkyessä tilillämme.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti noin 4-10 päivää (riippuen omasta valinnastasi) tilausvahvistuksesta ja maksun vastaanottamisesta. Tuotteet ovat toimitustuotteita ja ne toimitetaan haluamaasi osoitteeseen perille asti tai valinnan mukaisesti myös joissain tapauksissa postiin. Voit halutessasi tarkistaa toimitusajan asiakaspalvelustamme. Poikkeavissa tapauksissa tiedotamme eri toimitusajasta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotteita ei toimiteta postiennakolla.

Toimitustapa

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut EU:n alueelle. Tilaukset toimitetaan eri kuljetusyhtiöiden kautta, joista asiakas voi valita haluamansa. Halvin vaihtoehto näytetään vaihtoehdoissa ylimpänä. Tilaukset toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen tai postiin (pienet ja kevyet paketit).

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on oikeus kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on voitu ennen maksutapahtumaa erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutus- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita, avattuja hygienia- tai kosmetiikkatuotteita eikä erotiikkatuotteita.

Mikäli tuotteessa on selviä merkkejä väärinkäytöstä, perustelemattomia vikoja tai se saapuu huonossa kunnossa:

- Jos tuote on palautettu ilman paketointia, vahingoittuneessa pakkauksessa tai siinä on kuljetusleimoja, joiden takia pakkausta ei voida enää käyttää, tuotteen arvoa lasketaan 50 %

- Jos tuote on palautettu ilman kaikkia sen osia tai lisävälineitä tai vikojen kuvaus ei pidä paikkaansa tuotetta ei hyvitetä.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@telle.fi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio ilmoituksestasi tuotepakkauksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen liitä siihen mukaan nimesi ja muut yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

Ganalix Oy

Isokatu 12

26100 Rauma

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen tai soittaa yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksessa, on tästä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

KIITOS ETTÄ ASIOIT TELLE.FI-VERKKOKAUPASSA!