Tämä kauppa käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa parantamaan käyttökokemustasi sivuillamme.

Käyttöehdot

Voimassa 28.8.2017 alkaen (muokattu viimeksi 9.9.2019)

Telle.fi-verkkokaupan tuotteita myy Ganalix Oy (y-tunnus 2812638-5), puhelin 050-4322612, sähköposti info@telle.fi). Ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaiden tekemiin verkkokaupan tilauksiin ja niihin liittyvien tuotteiden myyntiin.

Tekijänoikeudet

Tekijänoikeuslakiin perustuen verkkokaupan sivujen materiaali on tekijänoikeuksin suojattu. Verkkokaupan osan julkaiseminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Ganalix Oy:n antamaa kirjallista lupaa lukuun ottamatta yksityiskäytössä tapahtuvaa sisällön säilyttämistä tai tulostamista on kielletty.

Hinta

Tilaukseen sovelletaan telle.fi-verkkokaupan sivuilla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta telle.fi ostoskorin kautta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU:n alueelle. Yrityksille myymme tuotteita vain erillisellä laskulla. Tilaukset vahvistetaan ilmoittamalla tuotteen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Verkkokaupassa tehty tilaus tulee Ganalix Oy:ltä sitovaksi vasta kun tilaus on vahvistettu tai tuote toimitettu.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti noin 4-14 päivää (riippuen valitsemastasi toimitustavasta) tilausvahvistuksesta ja maksun vastaanottamisesta. Tuotteet ovat toimitustuotteita ja ne toimitetaan haluamaasi osoitteeseen perille saakka tai valinnan mukaisesti myös joissain tapauksissa postiin. Voit halutessasi tarkistaa toimitusajan asiakaspalvelustamme. Poikkeavissa tapauksissa tiedotamme eri toimitusajasta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tuotteita ei toimiteta postiennakolla.

Toimitustapa

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut EU:n alueelle. Tilaukset toimitetaan eri kuljetusyhtiöiden kautta, joista asiakas voi valita haluamansa. Halvin vaihtoehto näytetään vaihtoehdoissa kassalla ylimpänä. Tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai postiin (pienet ja kevyet paketit).

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa asiakkaalta on voitu ennen maksutapahtumaa erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutus- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita, avattuja hygienia- tai kosmetiikkatuotteita eikä erotiikkatuotteita.

Mikäli palautetussa tuotteessa on selviä merkkejä väärinkäytöstä, perustelemattomia vikoja tai se saapuu muuten huonossa kunnossa:

- Jos tuote on palautettu ilman paketointia, vahingoittuneessa pakkauksessa tai siinä on kuljetusleimoja joiden takia pakkausta ei voida enää käyttää, tuotteen arvoa lasketaan 50 %.

- Jos tuote on palautettu ilman kaikkia sen osia tai lisävälineitä tai vikojen kuvaus ei pidä paikkaansa tuotetta ei hyvitetä.

Peruutusilmoitukseen asiakkaan tulee merkitä nimi, osoite, tilauspäivä sekä tuotteen nimi. Ilmoitus tulee lähettää osoitteeseen info@telle.fi. Tuote on palautettava postitse 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, paitsi jos kyseessä on takuukorjaus tai takuuvaihto. Mikäli palautettua tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta (ei koske takuukorjausta tai vaihtoa).

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen lähetä meille yhteystietosi ja tilinumerosi maksun palauttamista varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

Ganalix Oy

Lehtikuusentie 4 A 6

48400 Kotka

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen, sähköpostilla info@telle.fi tai soittamalla 0504322612. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksessa, on tästä tehtävä välikkömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

KIITOS, ETTÄ ASIOIT TELLE.FI VERKKOKAUPASSA!

Tietoja verkkovälitteisestä riidanratkaisusta, Artikla 14 Para. 1, ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Euroopan komissio antaa kuluttajille mahdollisuuden ratkaista verkkovälitteiset riidat artiklan 14 Para. 1, ODR nojalla jossakin käyttöympäristössään. Verkko-osoite (http://ec.europa.eu/consumers/odr) toimii sivustona, jossa kuluttajat voivat tutkia tuomioistuimen ulkopuolisia riitojenratkaisutapauksia koskien verkko-ostoksia ja palvelusopimuksia.

keyboard_arrow_up