Hei! Mukavaa että löysit tänne! Käytämme evästeitä parantamaan käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Maksutavat

Checkout Finland:

Verkkopankit ja korttimaksut:

- Nordea, OmaOP, S-pankki. Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, POP pankki, Säästöpankki.

- Hyväksymme myös: Visa, Visa debit, Visa electron, MasterCard ja MasterCard debit.

Maksaminen verkkopankissa:

Verkkopankkitunnuksilla voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankissa. Verkkopankkimaksua käyttäessäsi siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinenkin verkkomaksaminen.

Mobiilimaksaminen:

MobilePay

Mobilepay on Danske Bankin kehittämä mobiilisovellus. Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta.

Lisätietoja mobilePaysta: https://mobilepay.fi, maksuehdot: https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Pivo

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta https://pivo.fi

Mash lasku ja osamaksu

Mash-maksutavalla voit maksaa korottomasti ja kuluttomasti jopa 45 päivän kuluessa tilauksestasi. Halutessasi voit muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin laskutuslisä on 3,90 €/kk ja vuosikorko 19,90 €. Muita kuluja ei ole. Esim. 2000 € ostoksen  todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2265,75 € sisältäen kaikki kulut. Maksutavalla voit ostaa tuotteita 10-10000 euron arvosta. Lisätietoja Mashista saat tästä.

OP Osta laskulla-rahoitus

Osta laskulla-rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi erissä. Vastaanotat tuotteet aina ennen kuin olet maksanut niitä. Ensimmäiselle maksulle saat 30 päivää maksuaikaa. Osta laskulla-rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle. Koko velan voi aina halutessaan maksaa kerralla pois. Rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään 2 euron laskutuspalkkio laskulta. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj ja laskutuksen palveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy. Luottotiedot tarkistetaan ennen rahoituksen myöntämistä. Rahoituksen saamisen edellytyksenä ovat: Vähintään 20 vuoden ikä, osoite Suomen väestörekisterissä, suomalainen henkilötunnus, säännölliset palkka- tai eläketulot ja raha-asioiden moitteeton hoitaminen. Henkilöllisyytesi varmistetaan verkkopalvelutunnuksillasi Tupas-varmennepalvelun avulla. Voit tutustua maksutavan yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä. Osta laskulla-rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

PayPal

PayPal-tilin avulla maksaminen on erittäin turvallista ja yksinkertaista. PayPal-tiliin liitetään joko luottokortti tai Electron-kortti, ja maksaessasi tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja PayPal-tilisi salasanan. Maksukorttisi tiedot eivät siis välity lainkaan kauppiaalle. PayPal-tilin pääset luomaan täältä.

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu vähintään 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto laskulla ostoksia aina 3000 euroon saakka. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistautumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistautumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun valitset maksutavaksesi Jousto laskun, saat maksuaikaa 30 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 2,90 €. Jousto osamaksu on hyödykesidonnainen kertaluotto millä maksat verkkokaupassa tekemäsi ostokset sinulle sopivissa erissä. Vapaaehtoisen osamaksun voit aktivoida käyttöösi maksamalla sinulle sopivan osan laskusta. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Halutessasi voit aina maksaa koko luoton kerralla pois. Jousto osamaksussa voit maksaa ostoksen 3 – 36 kuukausierässä, alkaen 9,90€/kk. Vapaaehtoisen osamaksun luottosopimus hyväksytään ostoksen yhteydessä ja luottosopimus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Esimerkiksi 1000 euron ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 92,59 euron kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21,82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111,04€. Luottokustannuksiin ei lueta luoton hoitamiseen käytettävästä tilistä veloitettavaa 3,90€:n kuukausimaksua.

Joustolla maksaminen on aina erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää joustosta osoitteesta https://www.jousto.com

Pankkisiirto

Pankkisiirrossa valuuttana käy vain euro. Valitessasi tämän maksutavan sinulle näytetään tilinumero, jolle maksat laskusi sekä viite, joka tulee kirjoittaa viestikenttään. Pankkisiirrolla maksaessasi tilauksesi toimitus kestää 1-2 päivää kauemmin, koska tilauksen käsittely alkaa vasta maksun näkyessä tilillämme.

keyboard_arrow_up